Hoppa till sidans innehåll

RF/SISU Förälder på arenan – Så kan du stötta ditt barn

22 JAN 2021 15:10
Ibland kan det vara svårt för dig som förälder att veta vad du ska säga och hur du kan stötta på tävling, match eller träning. För att öka kunskap och medvetenhet kring hur ditt beteende påverkar ditt barns glädje, motivation och prestation.
  • Uppdaterad: 22 JAN 2021 15:10

RF SISU bjuder nu in dig till en föreläsning där vi varvar forskningsbaserad teori med samtal och exempel på erfarenheter från verkligheten. Föreläsare är Ante Andersson & Isabel Expósito från We & Sports.

12 februari, kl. 08.30-09.30, Kostnadsfri
Läs mer på inbjudan

Anmälningssida

Här hittar du RF/SISUs utbildningar!

Samlingsblad med vårens utbildningar och föreläsningar

Utbildningskalender som uppdateras kontinuerligt med nya utbildningar

Fler digitala tillfällen under våren!

Digitala årsmöten

Årsmötet är idrottsföreningens viktigaste möte, men i och med coronakrisen kan det vara svårt att genomföra årsmötet fysiskt. RF och SISU Idrottsutbildarna har därför tagit fram vägledning för föreningar som vill eller ska genomföra årsmötet digitalt. 
Vi erbjuder även en utbildning för er förening om hur ni genomför ett digitalt årsmöte. Läs mer om detta erbjudande här

Stöd till deltagaravgifter

Din förening kan få stöd till deltagaravgiften genom att använda er RF-SISU resurs. Det är RF-SISU konsulenten som ansvarar för er förenings RF-SISU resurs, den ni bygger upp genom att rapportera era aktiviteter i någon av våra verksamhetsformer: lärgruppstimmar, kurs, föreläsning, processarbete eller kulturprogram. För information kontakta er RF-SISU-konsulent och fråga om ”resursmedel”. 

Följ oss!

För dig som vill hålla dig a jour med vad som händer och sker på RF-SISU Västra Götaland rekommenderar jag www.facebook.com/rfsisuvg/ och vårt nyhetsbrev.

Skribent: Pia Salén
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Västkustens Seglarförbund
Nedre Kaserngården 5
415 27 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0704418360
E-post: This is a mailto link

Se all info