Hoppa till sidans innehåll

Nya ledamöter i VKSFs styrelse

10 DEC 2021 14:57
Vi hälsar Ida Gabrielsson från Lysekils SSG och Andreas Landahl från SS Fram välkomna till VKSFs styrelse.
  • Skapad: 10 DEC 2021 14:57

Presentation...

Mitt namn är Andreas Landahl och jag kommer från Segelsällskapet Fram där jag sitter i styrelsen som junioransvarig och har gjort det i över 10 år. Min segling består av allt från jollesegling till större kölbåt, men just nu ligger mitt fokus på kitesurf. När det ligger snö ute så hittar ni mig i längdspåret.

Kontakt

Andreas Landahl
0732 - 45 84 39
E-post

Mitt namn är Ida Gabrielsson och jag är seglarskoleansvarig i Lysekils Segelsällskap Gullmar, gillar utmaningar och brinner för att utveckla seglingen, för att göra den tillgänglig för fler.

Att delta i Västkustens Seglarförbunds styrelse såg jag som en möjlighet i att få chansen att vara med och påverka och forma framtiden inom segling. Det är lärorikt och spännande att få vara en del i arbeten på distriktsnivå, då jag delvis tidigare varit medverkande i LSSG:s styrelse i ett antal år. 

Jag har växt upp på västkusten med seglingen och har bland annat korsat Atlanten med segelfartyg. När jag var 15 år startade jag upp Lysekils sommarseglarskola tillsammans med Klara Kinnerfors från GKSS. Inom seglarskolan har jag hand om den administrativa delen, marknadsföring, tar emot samtal, bokför och skriver in medlemskap. Mitt ansvar är även att anställa utbildade seglarinstruktörer. I år var tredje året jag arrangerade seglarskolan och det blev ett år långt över förväntningarna, vilket var otroligt kul. 

Min vision är att göra seglingen tillgänglig för fler. Just nu arbetar jag med ett examensarbete där jag forskar kring seglarföreningars arbete för att inkludera fler till seglingen. Eftersom mitt mål är att fler ska få uppleva den frihet, laganda och ansvarstagande som vi känner när vi är ute på havet och seglar. I nuläget arbetar jag som däcksman och är seglarskoleansvarig i Lysekil, studerar sjöfartsutbildningar och läser sista året på Öckerös Seglande Gymnasieskola. Min målsättning inför nästa år är att plugga vidare till sjökapten på Chalmers och utveckla Lysekils seglarskoleverksamhet. I framtiden kan vi förhoppningsvis blicka tillbaka, se nya målgrupper inom seglingen och se att seglingen är en lika självklar sport som många andra fritidsaktiviteter. 

Kontakt:

Ida Gabrielsson,
tel 073 529 87 54
E-post

 

Skribent: Pia Salén
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Västkustens Seglarförbund
Nedre Kaserngården 5
415 27 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0704418360
E-post: This is a mailto link

Se all info