Hoppa till sidans innehåll

Liros Cup - Slutresultat Vårserien

12 JUL 2017 11:32
Samtliga resultat och flitpoäng från Vårserien, som avslutades med Hovenäsets Juliregatta, finns nu redovisade på vår hemsida.
  • Uppdaterad: 12 JUL 2017 16:10

Nio delseglingar ingick i Vårserien, som arrangerades runt om på Västkusten. Totalt startade 336 båtar i de olika klasserna. Flest antal deltagare hade Optimist A och Optimist B med 63 unika deltagare i varje klass. 

Nytt för i år är att för de yngsta seglarna premieras aktivitet framför resultat och att cupen också uppmuntrar till att prova på andra båtar och seglingsformat. Istället för att lägga ihop poängen från de olika delseglingarna så får denna åldersgrupp flitpoäng.

Information om fler flitpriser och klubbpris kommer att publiceras på vår hemsida, innan prisutdelningen som sker i samband med DM för jollar i Kullavik den 14-15 oktober. 

Resultat och flitpoäng Vårserien

Sommarserien...

Redan till helgen drar sommarserien igång med Stenungsöregattan i Stenungsund den 15 juli och Tjuvkilsregattan i Tjuvkil den 16 juli. 

2017-06-06

Resultat och nyheter - Liros Cup

I helgen och under nationaldagen arrangerades inte mindre än tre stycken delseglingar i årets cup. Ett stort antal seglare i de olika klasserna, fanns på plats i Hjuvik, Rörvik och Billdal. 

 

Samtliga resultat och flitpoäng är uppdaterade. Nästa delsegling är Sotepokalen i Hunnebostrand den 1 juli.

På respektive arrangörs hemsida finns kompletta resultat.

Olof Knape regattan, Hjuvik 3 juni

Resultat

Rörviksdagen, Rörvik 4 juni

Söndagens RÖSS-dag genomfördes på vattnet utanför Guleskär. Vinden var stabil om än något svag och vi lyckades pricka in luckan mellan morgon- och eftermiddagsregnet och klarade oss i stort sett torra. Resultat och mer bilder finns nedan.
Läs mer

Snabb segling på Juniregattan i Billdal den 6 juni

Solen sken och det blåste stadigt från sydost, med växlande styrka men mest hårda vindar. Första racet för optimisterna gick så snabbt att de kom i mål redan när det var dags för laser-start, så lasrarna fick tyvärr vänta lite ...
Läs mer

Liros Cup - Uppdaterade resultat från Vårregattan i Rådasjön

Nu är samtliga resultat och flitpoäng uppdaterade. Till helgen fortsätter cupen med Olof Knaperegattan i Hjuvik på lördag och Rörviksdagen på söndag. På självaste nationaldagen, den 6 juni så kör dessutom Billdal sin Juniregatta.

Resultat och flitpoäng

3 juni Olof Knaperegattan, Hjuvik

4 juni Rörviksdagen, Rörvik

6 juni Juniregattan, Billdal

Uppdaterade resultat Liros Cup

Samtliga resultat och flitpoäng är nu uppdaterade efter Majbrasan i Ljungskile den 1 maj. Nästa delsegling i cupen är Vårregattan i Rådasjön den 20 maj.

Resultat och Flitpoäng
* Foto från Vårregattan i Lerum. Fotograf är Lars Fjelddahl

Vårregattan - Lerum 23 april 2017

I söndags gick starten för årets jollecup i Lerum. Totalt startade 66 stycken båtar i de olika klasserna på Vårregattan. Samtliga resultat och flitpoäng finns nu redovisade på vår hemsida.

Här nedan kommer några foton från Vårregattan som är tagna av Lars Fjelddal.

Skribent: Pia Salén
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Västkustens Seglarförbund
Nedre Kaserngården 5
415 27 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0704418360
E-post: This is a mailto link

Se all info