Hoppa till sidans innehåll

Inbjudan till dialogmöte IOL - klubb

27 JAN 2022 14:43
Med anledning av att hemsidelösningen via IdrottOnline försvinner den 1/1 2023 bjuder nu Svenska Seglarförbundet in sina klubbar till ett dialogmöte. Mötet kommer att genomföras vid två tillfällen under vecka 6 med identiskt innehåll.
  • Skapad: 27 JAN 2022 14:43

Syftet med dessa dialogmöten är att informerar våra klubbar om: vad vi vet idag, vad vi gör och vad vi planerar att göra. Säger Theres Wolgast vik. Klubbstödsansvarig på Svenska Seglarförbundet (SSF). Men vi ser det också som ett tillfälle till dialog med klubbarna. Hur ser man som klubb på denna situation och vilken typ av stöd önskas av oss.

Dialogmötet kommer att ske vid två tillfällen digitalt på Teams, med identiskt innehåll. Innehållet kommer dessutom att sammanfattas och gå att ta till sig efterhand för dem som inte har möjlighet att delta denna gång.

Anmäl er via någon av knapparna nedan:

Dialogmöte LUNCH måndagen den 7 februari kl.12-13

Dialogmöte KVÄLL tisdagen den 8 februari kl.18-19

Bakgrund
Under hösten meddelade Riksidrottsförbundet sina organisationer om att man från 1/1 2023 inte längre kommer att leverera hemsidelösning via IdrottOnline. Förändringen medför att Svenska Seglarförbundet centralt och våra medlemsorganisationer, klubbar, klassförbund och distriktsseglarförbund, som idag använder den lösningen måste byta plattform senast 31 december 2022. De som idag har valt en annan hemsidelösning påverkas inte av denna förändring. IdrottOnlines övriga funktioner kommer att finnas kvar efter 1 januari 2023.

Har du frågor om detta?
Vänd dig till oss i klubbstödsgruppen:
Theres Wolgast, klubbstöd centralt This is a mailto link
Johanna Bergqvist, vik. klubbkonsulent VästkustenThis is a mailto link
Oscar Johansson, klubbkonsulent SkåneThis is a mailto link
Oscar Wersäll, klubbkonsulent StockholmThis is a mailto link

Skribent: Pia Salén
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Västkustens Seglarförbund
Nedre Kaserngården 5
415 27 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0704418360
E-post: This is a mailto link

Se all info