Hoppa till sidans innehåll

Göteborgs Yacht Club-Stipendier 2017

07 FEB 2017 10:57
GYC bildades 1916 av sex entusiastiska seglare på Palace Hotell. I klubbens stadgar framgår att vår uppgift är att verka för kappseglingssportens utveckling och då i synnerhet bankappsegling samt att vara ett lokalt forum härför.
  • Uppdaterad: 07 FEB 2017 11:01

GYC har under många år delat ut stipendier till duktiga och lovande seglare inom bankappseglingen. Under senare år har också andra stipendier tillkommit som ger fler möjligheter till stöd från klubben.  
 
Inför 2017 så är det följande stipendier som kommer att delas ut och ni är välkomna med förslag på lämpliga kandidater. En kort beskrivning av den sökandes meriter och bakgrund vill vi gärna ha samt en mer personlig reflektion om varför den sökande skall få ett av stipendierna från GYC.

- Kjell Adamssons Minnespris – ”Fair Sail”, seglare, ledare eller funktionär som varit ett föredöme för sin omgivning i allmänhet och för yngre i synnerhet. Stipendiet pengastipendium.
 
Vi vill gärna ha in ansökan per mail eller brev till Göteborgs Yacht Club C/O Unger Djupedalsgatan 2, 413 07 Göteborg så snart som möjligt.   

Med seglarhälsningar 
Lars Unger  Ordförande GYC  

Skribent: Pia Salén
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Västkustens Seglarförbund
Nedre Kaserngården 5
415 27 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0704418360
E-post: This is a mailto link

Se all info