Hoppa till sidans innehåll

Chris Nicholson den mest långväga gästen på Båtmässans scenprogram om segling!

25 JAN 2019 10:19
Sex Volvo Ocean Race, sex Sydney Hobart Race, tre VM vinster i 49er och samma antal i 505 gör Chris Nicholson till en av världens ledande seglare. Den 2 februari är Chris, tack vare ett långt samarbete med Brandspot, en av huvudtalarna på scenen.
  • Skapad: 25 JAN 2019 10:19

En annan höjdpunkt blir att Mikael Ryking som i höstas som förste svensk genomförde Route du Rhum. Detta föredrag presenteras i samarbete med Båtagent.

Men detta är bara två av mängder av inslag om segling. Den 2 februari kommer vi också få träffa Marie Björling Duell, chef för Svenska Seglarförbundet, Anna Holmdahl White m fl som pratar om varför inte tjejer och killar segling på lika villkor. Vi kommer också få senaste nytt från en del av sommarens seglingstävlingar som GKSS Match Cup, Lysekils Women´s Match, EM i havskappsegling i Oxelösund med flera.

Segling som avkoppling

Söndagen den 3 februari blir det också segling men denna dag mer semesterinriktat. Denna dag fylls scenprogrammet med berättelser från allt ifrån vårt närområde som jorden runt. Värdar för denna dag är Svenska Kryssarklubben.

Klassiska segelbåtar

Måndag den 4 februari blir det också mycket segling. I programmet kommer vi bl. a träffa tidigare och nutida seglare i OK jolle, Drake, 12mR och andra klassiska segelbåtar. Med på scenen denna dag kommer Maja Hansson Mild (18 år) och pappa Thomas också att vara. Onsdag den 6 februari ger de sig av till Aukland, Nya Zeeland för att delta i samma VM!
Denna dag gå vuxna in för 60:-.

Unga som seglar

Onsdagen den 6 februari har vi fokus på unga som seglar. Vi kommer få träffa många unga seglare varav flertalet av dessa under Båtmässans öppningshelg deltagit i tävlingar både i Florida och i Perth i Australien. Räkna med ett gäng laddade seglare på scenen denna dag.

Denna dag gäller Båtmässans jubileumspris vilket innebär att vuxna besökare betalar 60:- och barn/ungdomar upp till och med 16 går in gratis i sällskap med vuxen. Ta med en grupp unga seglare och gör en kul klubbaktivitet kring detta.

Hela scenprogrammet

Hela scenprogrammet finns på Båtmässans hemsida som du hittar genom att klicka här, https://batmassan.se/scenprogram/

Ungdomar under 17 går gratis i vuxens sällskap

Alla mässans dagar går barn och ungdomar upp till och med 16 år in gratis på Båtmässan i sällskap med vuxen. Utnyttja denna möjlighet och ta med framtidens seglare till något av ovan inslag på Båtmässan.

Välkommen till Båtmässan!

 www.batmassan.se

Skribent: Pia Salén
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Västkustens Seglarförbund
Nedre Kaserngården 5
415 27 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0704418360
E-post: This is a mailto link

Se all info