Hoppa till sidans innehåll

Inbjudan att medverka i Västerhavsveckan

02 APR 2016 10:18
Under Västerhavsveckan 2016, den 6-14augusti, sjuder det av aktiviteter längs hela kusten, från Strömstad i norr till Skälderviken i söder. Besökaren kan följa med forskningsfartyg på expedition, delta i strandskola, prova på att paddla havskajak, lyssna till föredrag och mycket mera.
  • Skapad: 02 APR 2016 10:18

Vill er organisation delta i Västerhavsveckan eller känner ni till aktiviteter och andra organisationer på er ort, som ni tycker ska ingå i Västerhavsveckan? Kontakta då gärna oss, så vi kan diskutera det som ni vill erbjuda! 

Vi är också väldigt tacksamma om ni hjälper oss att sprida information om Västerhavsveckan. I juni kommer vårt programhäfte ut, samt våra affischer. Till dess växer programmet fram på vår hemsida: www.vasterhavsveckan.se

Under Västerhavsveckan lyfter vi havsmiljöfrågor för att visa hur viktigt det är att värna och vårda vårt Västerhav. För att ingå i Västerhavsveckan ska de aktiviteter som erbjuds vara kostnadsfria för besökarna eller erbjudas till starkt reducerat pris. Självklart ska det finnas en betoning på havsmiljön i de aktiviteter som anordnas.

Redan nu ligger en stor del av Västerhavsveckans program ute på www.vasterhavsveckan.se. Ta gärna en titt och se vilka attraktiva aktiviteter som erbjuds!

Västerhavsveckan arrangeras nu för åttonde året.  Miljönämnden i Västra Götalandsregionen har tagit initiativet till veckan, som nu samlar fler och fler aktörer. Nytt för i år är att Halland och ett par Skånekommuner medverkar via Kattegatts Kustvattenråd. Tillsammans kan vi göra Västerhavsveckan ännu bättre!

Vänliga hälsningar
Gunilla Fransson Bangura
This is a mailto link

0709-305930

www.vasterhavsveckan.se

Skribent: Pia Salén
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Västkustens Seglarförbund
Nedre Kaserngården 5
415 27 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0704418360
E-post: This is a mailto link

Se all info