Hoppa till sidans innehåll

Inbjudan Klubbutveckling genom laganda

06 NOV 2022 21:42
Skapa en vinnande, hållbar klubbkultur där medlemmar trivs bättre, har roligare och vill engagera sig mer
  • Uppdaterad: 06 NOV 2022 21:42

Den 30 november kl 18:30-20:30 på Långedrags Segelsällskap med Ingvar Bengtson

Du kommer under kvällen att få förstärkt förståelse kring vad man vinner på att förbättra ledarskap, laganda och motivation i och utanför klubben samt i det privata livet. Vidare ger den insikter i vilka förutsättningar som gäller för att mätbart se att man lyckats och hur man går till väga rent praktiskt. Kvällen blir en ny upplevelse med samverkan med andra människor där nya erfarenheter finns.

På sikt blir klubben självgående i att ha kontroll på utvecklingen av kultur, laganda, motivation, ledarskap och personlig utveckling.

Ingvar Bengtson som har lång erfarenhet av att coacha guidar oss genom kvällen. Han har ingått i SOK:s mentala rådgivningsgrupp och bland annat haft uppdrag åt landslagen i segling, alpint, handboll och badminton samt arbetat med Idrottpsykologiskt stöd tillsammans med många medaljörer i VM och OS.

Eftersom klubbkonferensen med Ingvar Bengtson blev mycket uppskattad vill Västkustens Seglarförbund tillsammans med Ingvar erbjuda ytterligare ett tillfälle.

Vi bjuder på smörgås och ser framemot en trevlig kväll tillsammans.

Anmälan gör du här senast den 29 november.

Kostnad 200 kr för första personen från klubben och 100 för ytterligare deltagare från samma klubb. Fakturering görs i efterhand.

Varmt välkommen!

 

Skribent: Pia Salén
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Västkustens Seglarförbund
Nedre Kaserngården 5
415 27 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0704418360
E-post: This is a mailto link

Se all info