Hoppa till sidans innehåll

Medlemsförmåner


Fördelarna med att vara en ansluten klubb:

  • Förutsättningar för att arrangera tävlingar på alla nivåer – från klubbtävlingar med den närmaste grannklubben till stora evenemang med internationell konkurrens.
  • Vi anordnar funktionärsutbildningar som ger klubben möjligheter att arrangera kvalitetssäkrade regattor, seglarskolor och träningar. Utöver detta så erbjuder vi plattformar för erfarenhetsutbyte, fortbildningar och seminarier för vidareutveckling. Som ansluten klubb, får ni också tillgång till de utbildningar som arrangeras av Svenska Seglarförbundet och SISU.
  • Ett bemannat kansli, som kan hjälpa till med allt ifrån administration till klubbutveckling. Via vårt kansli får ni löpande information gällande aktuella utbildningar, tävlingar, hur ni söker bidrag mm.
  • Marknadsföring av regattor och seglarskolor på båtmässan, hemsida och i Västkustkalendern.

  • Genom ert medlemskap omfattas ni av flera försäkringar via RF och Svenska Sjö. Dessa försäkringar ger oftast ett fullgott skydd, för den verksamhet man bedriver.  Utöver dessa kan man även teckna en rad förmånliga tilläggsförsäkringar i Svenska Sjö. Läs mer >>
  •  Alla anslutna klubbar får tillgång till en egen hemsida i IdrottOnline, med möjligheter att skapa nyhetsbrev utan kostnad för att skapa en förbättrad kommunikation med klubbens medlemmar.
  • Möjligheter att förbättra klubbens ekonomi via det statliga och kommunala LOK-stödet för aktiviteter, projektmedel från Idrottslyftet,anläggningsbidrag, utbildningsbidrag från SISU mm.

Ladda ner vår broschyr

Förmåner - Svenska Seglarförbundet

Uppdaterad: 07 JUN 2016 17:17

Postadress:
Västkustens Seglarförbund
Nedre Kaserngården 5
415 27 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0704418360
E-post: This is a mailto link

Se all info