Hoppa till sidans innehåll

Tips för klubbar


Idrottens Ekonomiservice

Västsvenska Idrottsförbundet kan erbjuda redovisnings- och andra ekonomiska tjänster till idrottsföreningar och idrottsförbund.Bokföring, betalningar, fakturering, löpande ekonomiska rapporter och årsbokslut är de tjänster som ni kan välja mellan. Läs mer

GKSS- tips för komradio

Vi på GKSS har ett avtal med CELAB i Kungälv, som gör att vi förfogar över UHF apparater av god kvalitet för våra regattor.
Vi har som alla haft problem med att batterierna har laddats för mycket, då de flesta laddare inte har ”intelligens” att ladda lagom. Efter samtal med CELAB om optimala laddtider, så har vi byggt en burk med två timers som förser laddarna med spänning enligt följande:
Underhållsladdning sker 40 min/dag. Laddning efter användning görs i 4 timmar. Timern för laddning i 4 timmar sätts igång med en knapp på lådan.
Vi har haft denna lösning i en säsong och har helt sluppit sönderbrända batterier. Studiebesök i vårt radio förråd kan arrangeras.

Deutz Signalutrustning

Mail: This is a mailto link
Tel. 08-7559518, mobil 0735761310
Ny signalgivare
Thunder Stick
Nu har vi även ett begränsat antal båtflaggor enl nedanstående avbildning. Storlek ca 750x500mm. Finns även som bildekal.
Flaggor

Uppdaterad: 07 JUN 2016 17:55 Skribent: Pia Salén
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Västkustens Seglarförbund
Nedre Kaserngården 5
415 27 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0704418360
E-post: This is a mailto link

Se all info