Hoppa till sidans innehåll

Aktuellt just nu


Under jul och nyår, så har vi begränsad bemanning i Långedrag, då vi till stor del arbetar hemifrån. Vi träffas dock på telefon och mail. Om vi inte hörs, så vill vi passa på att önska er alla en god jul och ett gott nytt år. 

Seglarskolefolder 2018

Precis som föregående år, så kommer vi att sammanställa 2018 års seglarskolor, i en folder som delas ut på Båtmässan och via vårt kansli. Vill ni vara med så fyll i formuläret på nedanstående länk, senast den 10 januari 2018.

Formulär

Utbildningar…

Sailwave, 20/1, 27/1 och den 24/2, Kullavik
Anmälan och mer info

Seglarskoleansvarig 3 februari 2018, Göteborg
Anmälan och mer info

Tränare Grön 20-21 januari 2018, Göteborg  
Anmälan och mer info

Tränare Blå 10-11 mars, Kvibergs Vandrarhem
Anmälan och mer info

Unikt erbjudande från Liros!

Genom ett samarbete med LIROS har nu VKSFs medlemsklubbar möjlighet att till ett mycket förmånligt pris köpa flytvästar med klubbloggan. Spinlock Wing (sidöppning) & Spinlock Foil (frontöppning) är båda idealiska för såväl jolle/kölbåtssegling som motorbåtsåkande, och används av såväl tränare som seglare i SWE Sailing Team. Med 50N flytkraft och ISO-certifiering 12402-5 uppfyller de World Sailings säkerhetskrav för bankappsegling. Västarna kan levereras med tryck av klubblogga på ryggen.

Kontakta klubbförsäljningsansvarig på LIROS: Emil Alnebeck, 0738429294, This is a mailto link för mer information.

Seglardagen 17 mars 2018 – motioner

Distriktsseglarförbund, klassförbund och föreningar (NYTT FRÅN 2015) som önskar få fråga behandlad av Seglardagen, har att senast den 1 januari att insända motion i ärendet till SSF:s kansli. Berört DSF ska ges tillfälle att yttra sig över motion från förening.

Dax att anmäla sig till påskläger

I Sverige kommer det under påsken att finnas två stora träningsläger – Båstadlägret och Hjuvikslägret. Båda lägren kompletterar varandra i tid och Svenska Seglarförbundet kommer att stödja i båda lägren.
Läs mer >>

VKSFs Klubbkonsulent – Karin Knigge

Hej! Nu är jag på plats som klubbkonsulent på Västkustens Seglarförbund. Har din klubb frågor eller kanske funderingar på något projekt som utvecklar klubben och verksamheten så tveka inte att höra av dig.
Vi hjälper till med sort som smått och har med oss visionen "Svensk Segling-tillgänglig för alla". Du når mig via mail, This is a mailto link.

SSF har nu uppdaterat information och kriterierna för att ansöka om Idrottslyft för 2017 på sin hemsida.
Läs mer

Som ansluten klubb har ni också möjlighet att ansöka om idrottslyft från VG idrotten (fd VSIF) och Hallands Idrottsförbund. Under respektive länk, kan ni se vad som gäller för just det distrikt ni tillhör.

Uppdaterad: 2017-12-20 12:31
Skribent: Pia Salén
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Västkustens Seglarförbund
Talattagatan 24
426 76 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: 031-7190750
E-post: This is a mailto link

Se all info