Hoppa till sidans innehåll

Gastbanken


Letar du efter någon att segla med eller saknas det någon i besättningen?
Hör av dig till VKSFs kansli, så lägger vi ut en ”efterlysning” på vår facebooksida och vår hemsida, www.vksf.org


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2018-08-01

Erfaren nöjesseglare söker erfarenhet inom Kappsegling

Jag är uppväxt med segling och har seglat allt från jolle till 54 fots segelbåt som kapten på västkusten, Östkusten, Danmark, Grekland och Kroatien.Men endast nöjessegling.Jag har Kustskepparexamen.

Jag är nu väldigt intresserad av att lära mig mer om kappsegling där jag saknar erfarenhet förutom några jolle seglingar när jag var yngre och vill därför gärna hänga med som gast eller annan funktion för någon besättning på kappsegling. Har inte några krav på klass eller storlek eller tävlingsform utan söker vad som helst och det kan vara att hänga med en gång eller om det är något som är mer långsiktigt.

Jag är 41 år gammal och bor med min fästmö i Linné i Göteborg.Gillar sport och tävling generellt och är en tävlingsmänniska!Har ingen egen båt idag. Planerar att ha en egen båt om c:a 2 år och kappsegla med. I övrigt social, aktiv och glad som person och älskar att vara på havet och då helst på en segelbåt! Hälsning Staffan Hedbrandh, e-post

 

2018-02-19

Jag söker någon att segla med...

Hej jag heter Sara. Jag är 30 år och vegan, med erfarenhet av segling och riggning med Ostindefararen och SXK. Jag har även erfarenhet från torrdock i beckhoönen och Gotineus varv. Har seglat med Sunbeam Constancia och Ostindiefaren under 2017. Tidigare arbetade jag på Claessons  Trätjära men nu jobbar jag som cykelbud.

Jag är intresserad av att lära mig mer om segling. Jag har intyg och basic saftey men behöver mer tid på vattnet så att jag kan studera och ta min klass 8 och master of yacht unlimited 200t certificate .Jag pratar skottska och engelska men lär mig svenska. All min båtkunskap är på svenska. Behöver du en hand till på däck? Kontakta mig, Sara via mail.

 

2017-08-30

Gast söker besättning!

Jag heter Juha Hyväri och bor på Rönnäng, Tjörn. Önskar att vara besättning på regatta, transporter och evt. annan segling. Kan också tänka mig att vara funktionär vid evenamang.

Sålde min båt för 2 mnd sedan, men vill ändå komma ut på sjön.Abstinensen börjar redan kicka in. Räknar med att köpa en ny båt om ca. ett år, en seglare tror jeg.

 Min båthistoria;

-Tresfjord Nova, motorbåt(30ft) från 1996 - 2005

-Hanse 400e, segelbåt (40ft) från 2005 – 2013

- Princess P52, motorbåt (52ft) från 2013 – 2017
Har använt alla båtarna både sommar och vinter.

Min seglarhistoria;

Bavaria 36 : Nöjessegling och lite regatta

Comfortina 35: Lite regatta

Hanse 400e: Nöjessegling svenska och norska väst-östkusten.
Långseglingar med Hanse400e till tyskland - Lysekil, Stavanger – lysekil (många gånger)

J-109: Endel onsdagsregatta (Stavanger) som Genoa 1, samt nöjessegling

Har kustskepparexamen.

Jag jobbar i Norge, men har ganska flexibel arbetstid. Dvs. Jag kan ta ledigt vardagar, ta långhelger etc., Fast manskap på schemalagda seglingar (typ torsdags segling) funkar tyvärr inte just nu. Men möjligen från nästa vår/sommar.

Mvh,
Juha Hyväri, Phone: +47 98 28 68 30, mail

Foto: Anna Bergkvist

 

Uppdaterad: 01 AUG 2018 11:21 Skribent: Pia Salén
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Västkustens Seglarförbund
Talattagatan 24
426 76 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: 0317190750
E-post: This is a mailto link

Se all info